15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Удинезе, вторник 02 април, на живо от 20:00 ч.

Прогноза за двубоя Милан – Удинезе от италианската Серия А. Началото на срещата е точно в 20:00 часа наше време, вторник вечер, 02 април 2019 г. Прогнозираме успех за „росонерите“ при коефициент от 1.50 в Palms Bet.

Милан беше преобразен, вдъхновен и какво ли още не през последния месец, но дойдоха едни много тежки три последни седмици, в които тимът на два пъти се озова на губещата страна и така отново тифозите му са раздвоени.

Милан: трябва ли Гатузо да бъде заменен?

Трябва ли или не трябва Гатузо да бъде заменен, какво да се подобрява още в отборните изяви и какво ще е развитието през следващите месеци. Всичките тези теми са много ключови както за отбора, така и за неговите многобройни тифози, които вече дълги години не са виждали своите да се доближават до безспорната си слава. Милан претърпя две последователни поражения от Интер и Сампдория и така отново е на минимална преднина пред 5-ия в класирането. Тифозите тъкмо се бяха ентусиазирали около очертаващото се завръщане в най-силния евро-турнир, а то отново е поставено на карта.

Удинезе изпува от дъното

Удинезе изплува от дъното благодарение на трите си победи в последните 5 кръга и вече гледа много по-напред. Въпреки това този отбор няма много футболни достойнства, а излизайки на „Сан Сиро“ срещу пределно амбицирания Милан, ще се пропука и ще загуби по много тежък начин.

Милан – Удинезе състави

В лагера на домакините с контузия е само Джакомо Бонавентура, а в състава на гостите аут за срещата са Марко, Антонин Барак и Брам Нуйтинк.

Италия, Серия А (вторник)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации