Най-губещите играчи са австралийците

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

По информация на ДПА, жителите на Австралия са сред най-губещите от хазартни игри за последната една година. Процента на пристрастените към хазарта в Австралия рязко се е повишил, като само за 12 месеца той е с 30% повече, а загубите на играчите се изчисляват на над 17 милиарда долара!

Всеки един играч е загубил средно по над 8000 долара за последните 12 месеца, като става въпрос за спортни залози и казино игри, посочват от Австралийската агенция за статистически данни в сектора на хазарта. Най-много пари австралийците са загубили от игра на покер машини, като почти половината от загубите са регистрирани от така наречените „проблемни комарджии“.

За да се справят с проблема, правителство в Австралия ще стартират с нови мерки целящи ограничения на залозите, като се говори за максимум 1 долар залог, тъй като имало цели семейства, които изнемогват заради изгубени пари от комар, като понякога дълговете са довели до отнемане на човешки животи, пишат от Manager.bg.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Залагайте разумно и само за удоволствие!

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet