Най-губещите играчи са австралийците

По информация на ДПА, жителите на Австралия са сред най-губещите от хазартни игри за последната една година. Процента на пристрастените към хазарта в Австралия рязко се е повишил, като само за 12 месеца той е с 30% повече, а загубите на играчите се изчисляват на над 17 милиарда долара!

Всеки един играч е загубил средно по над 8000 долара за последните 12 месеца, като става въпрос за спортни залози и казино игри, посочват от Австралийската агенция за статистически данни в сектора на хазарта. Най-много пари австралийците са загубили от игра на покер машини, като почти половината от загубите са регистрирани от така наречените „проблемни комарджии“.

За да се справят с проблема, правителство в Австралия ще стартират с нови мерки целящи ограничения на залозите, като се говори за максимум 1 долар залог, тъй като имало цели семейства, които изнемогват заради изгубени пари от комар, като понякога дълговете са довели до отнемане на човешки животи, пишат от Manager.bg.

Залагайте разумно и само за удоволствие!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГледай на живо :: Локо Пловдив – Лудогорец :: неделя, 21:15 ч.
Next articleПрогноза: Албания – Мароко (31-авг-16)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!