Онлайн бокс: Тервел Пулев – Дражен Жанянин, на живо (30 юни 2017)

Тервел Пулев – Дражен Жанянин на живо в петък вечер от 23:00 часа българско време. Не пропускайте онлайн третата професионална среща на Тервел Пулев срещу Дражен Жанянин. Онлайн бокс в Берлин – 30 юни 2017 година!Гледай и залагай на Тервел Пулев Дражен ЖанянинПрограмата на Тервел Пулев бе различна, но в средата на месеца се уточни, че вместо да се изправи срещу Владимир Резничек (Чехия), нашенеца ще играе срещу 28-годишния босненец – Дражен Жанянин. Докато за Тервел Пулев все още е дебютант на професионалната сцена с изиграни само три мача, Дражен вече има зад гърба си над 30 срещи, като статистиката му е 17 победи и 15 загуби, като в 16 от 17-те победи успява да стигне до нокаут. Дражен Жанянин играе първият си мач на професионалната сцена през 2013 година.

Макар и дебютант, Тервел Пулев е сочен за големия фаворит в този мач. Дражен Жанянин е играл и в тежка категория, като е губил от съперници на Кобрата като Дерек Чисора и Александър Димитренко.

Тервел Пулев дебютира през 2016 година, като в първата си среща победи с технически нокаут Томислав Рудан. Следващата среща на българина бе в Берлин, когато успя да нокаутира още в първия рунд грузинеца Гогичашвили. Последната среща на Тервел Пулев на професионалния ринг е от края на април, когато в третия рунд надигра с технически нокаут в третия рунд поляка Якуб Войчик.

Подкрепете Тервел Пулев срещу Дражен Жанянин с топ залог за победа на българина в Betfair от 7.00 коефициент! 

Направете своя залог за краен победител в Betfair още днес, 7.00 коефициент за победа на Кубрат Пулев! Максималния залог е 10 лева, можете да спечелите до 70 лева без усилия: Кубрат Пулев – Дражен Жанянин

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГермания – Камерун, прогноза (25 юни 2017)
Next articleРозенборг – Согндал, прогнози (25 юни 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!