Англия – Румъния
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.75

„Трите лъва“ вече селектираха състава си за финалните двубои, като той изглежда внушителен. Генералната репетиция за ЕВРО 2020 ще е срещу румънския тим, който имаше силни мигове през последното десетилетие, участие на големи футболни надпревари и редица успехи, но през последните квалификации определено не беше на ниво. Вижда се сериозен регрес около този тим, а срещу първокласен опонент, какъвто е Англия, той ще бъде тотално надигран и разгромен.

Winbet игра за Евро 2020

Австрия – Словакия
Прогноза: 1 @ 1.70

Австрия е на прекрасно равнище през последната една година. Отборът си подпечата и то с лекота мястото сред най-добрите на големия турнир на континента. Дълго време той нямаше допуснато поражение, а през последните няколко седмици допусна цели две последователни такива. Този път ще напомни за силния си футбол и ще разгърне най-доброто от себе си, за да се справи с лекота с този тим на Словакия, който преди броени дни игра срещу родните национали и въобще не беше на ниво.

Белгия – Хърватия
прогноза: над 2.5 @ 2.00

Рядкост са случаите, в които националният тим на Белгия да не разгръща футболни зрелища. Един такъв се разрази в контролата с Гърция, която беше безобразна за „червените дяволи“. Макар да поведоха в резултата, те изобщо не бяха на обичайното си равнище и това, че в крайна сметка не се наложиха, беше най-малкото, което можеше да се получи. След паузата гърците се активизираха и разгърнаха супер представяне. Белгия ще напомни за най-добрия си футбол точно срещи качествения тим на Хърватия, който внася все повече размествания е състава си. Той ще влезе с амбиция за триумф в този случай, така че над 2.5 3 резонна тя развръзка.