Прогноза: Белгия – Испания (01-септ-16)

Отборите на Белгия и Испания играят тази вечер в приятелска среща. Двубоя е с начало 21:45 часа и е един от най-интересните днес, тъй като срещата ще е своеобразен дебют и за двамата нови треньори в лицето на Роберто Мартинес и Хулен Лопетегиу.

Хулен Лопетегиу, който замени Дел Боске ще може да направи последна проверка на отбора си преди квалификацията с Лихтенщайн идния понеделник. В състава на „Ла Фурия“ включи няколко дебютанта като вратаря на Уест Хям Адриан, и Саул Нигес от Атлетико Мадрид. Освен това Хулен е повикал в националния и футболистите Хуан Мата, Диего Коста и Пако Алкасер, които не взеха участие в изминалото Евро 2016.

Колегата му Мартинес също направи няколко промени в състава след Евро 2016, като гласува доверие на Матс Селс и Кристиан Кабасале. След този мач Белгия ще играя изправят срещу Кипър в среща от световните квалификации.

Двубоя ще е изключително динамичен, като очакваме голове и от двете страни.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПрогноза: Еквадор – Бразилия (02-септ-16)
Next articleПрогноза: Казахстан – Полша (04-септ-16)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!