РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

“Черните звезди“ потеглят към поредния си голям турнир – към поредното си предизвикателство.

Точно те са най-опитният тим в цялата надпревара, а това ще се окаже огромен плюс. Имайки в редиците си не един, а няколко футболисти, които са по над 50 изиграни двубоя зад гърба си с националната фланелка, те ще се наслаждават на всеки един момент по терените в Египет.

Гана има някои магически футболисти, с каквито нито Бенин, нито Гвинея Бисау – други два от трите тима в тази група, разполагат, така че класирането е задължително. Първият опонент за „черните звезди“ – Бенин дълги години се крепеше на присъствието на Стефан Сесеньон в своето нападение.

Бързоногият флангови футболист прекара немалко време на най-високо ниво в световния футбол, като беше част и от елита на Англия, но вече е на 35 и се подвизава в турското първенство. Той няма да е някакъв фактор в този мач и ще бъде тотално обезличен от ганайските бранители.

Голямото шоу ще бъде предизвикано от непрестанните офанзиви на „черните звезди“, които ще направят няколко зашеметяващи комбинации и ще вкарат минимум два гола във вратата на опонента си, така че това е друг много добър залог в случая.

Прогноза: 1 @ 1.72 в bet365

FT: 2-2 (губи)