РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Камерунците са носителят на трофея от последното издание и точно това прави очакванията към тях в този случай още по-големи.

Те са и с нов треньор, така че интересът около това какво ще направят и най-вече как ще започнат тазгодишното издание на турнира, е още по-голям. Зеедорф пое поста, а той е едно много, много добре познато име за феновете на футбола.

Холандецът ще продължи да разчита на разкрепостен футбол и ще направи така, че неговите да имат смазващо превъзходство още в първия си мач, да владеят всичко, случващо се на терена, и рано-рано да направят така, че да бъдат възприемани не само като един от топ-фаворитите, а като топ-фаворита за титлата и през тази година.

Камерун има страшно много блясък в редиците си, докато Гвинея Бисау просто няма аргументи, за да се противопостави. Още от първия съдийски сигнал първенецът от предходното издание ще демонстрира огромното си желание да продължи с победите, а амбицията на Зеедорф ще е все толкова голяма като всичко това ще доведе до най-резонната развръзка – изразителна победа.

Камерун няма да остави никакво съмнение в превъзходството си и точно тази е топ-прогнозата за деня.

Прогноза: 1 @ 1.60 в bet365

FT: 2-0 (печели)