РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Нигерийците бяха много, много разколебани в първия си мач, като бяха близо до това да допуснат грешна стъпка в един мач, който следваше да спечелят с лекота.

Не го сториха по начина, по който се очакваше и въпреки това взеха своето. Много по-трудна ще е задачата за тях в това съперничество с Гвинея.

„Орлите“ се наложиха само с 1:0 срещу тима на Бурунди след гол на Одион Игало. Не бива да се пропуска да се допълни и това, че опонентът им в идния случай ще е много по-сериозен.

Още по времето на мача си с Мадагаскар, Гвинея демонстрира добри неща, но не съумя да измъкне пълния точков актив. Това няма да попречи на тима да продължи да прави опити да си набави необходимите точки и да си гарантира класирането за следващата фаза на надпреварата.

Тимът на Гвинея е силно отписван от съперничеството си с Гвинея и въпреки, че все пак през последните часове коефициентите вървят точно в посока на изненадата, това няма как да доведе до някаква голяма полза за тима.

Той ще излезе на зеления терен, ще разгърне най-добрия си футбол и ще хвърли една от най-големите изненади в цялата надпревара като няма да допусне да загуби от Нигерия.

Прогноза: 2 (+1АХ) @ 1.50 в bet365

FT: 1-0 (губи)