Прогноза: Норвегия – Германия (04-септ-16)

Отборите на Норвегия и Германия играят днес в мач от квалификациите за Световното първенство в Русия 2018. Норвегия и Германия попаднаха в група „С“, където ще се състезават заедно с отборите на Чехия, Северна Ирландия, Сан Марино и Азербайджан. Срещата на стадион „Улеваал“ в Осло е с начален час 21:45.

Германия традиционно са печелели мястото си на световни първенства без особени проблеми, което се очаква да се случи и този път. Бундестима трябваше да е големия фаворит в този мач, но интересно коефициента им за победа е сравнително висок – от 1,45 до 1,50. Възможно е това да се дължи на последните новини около състава на Йоаким Льов, свързани с отсъствието на нападателя Кевин Фоланд, който е със счупен пръст на дясната си ръка. Заедно с него аут остават бранителя Емре Джан, който е контузен и полузащитникът Юлиан Дракслер оплакващ се от летен вирус.

Големия коефициент за победа на Германия може да се дължи и на обстоятелството, че с оглед леката група, в която са попаднали ще им даде възможност да не играят на 100% и дори да изпускат точки, както се случи и по време на Евро 2016.

Йоаким Льов е добър стратег и макар да се провали на изминалото европейско, той продължава да държи доверието върху себе си и ще се опита да върне славата на Германия. Льов разполага с много добри играчи, притежаващи потенциал да печелят мачове срещу всякакви съперници.

Дори и като домакини, Норвегия имат много малки шансове да спечелят нещо срещу немската машина, а от друга страна Германия едва ли ще си позволят да стартират квалификациите със загуба.

Прогноза: -1.5 АХ Германия @ 2,10 коефициент Efbet

 

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleАнглия стартира ерата „Сам Алърдайс“ с успех над Словакия
Next articleИзраел е домакин на Италия в Група G на квалификациите за Мондиал 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!