Рен – Лион

Лига 1, Франция
Рен Рен
11 авг
Лион Лион
21:45
Прогноза: 2

Рен започна новия сезон с равенство срещу новака Троа, а във втория кръг от надпреварата ще се изправят срещу Лион, където отново не ги чака нищо хубаво.

Домакините нямат особено големи амбиции и цели през сезона, от тези да се задържат сред елита и евентуално да подобрят малко позицията си от последните сезони в средата на таблицата.

В същото време Лион започна гръмко сезона с изразителна победа от 4-0 над Страсбург у дома. Тази победа идва на фона на един слабо запомнящ се сезон, през който „хлапетата“ освен, че нямаха никакви шансове за титлата, не успяха да се класират и до местата даващи право на участие в Шампионска лига.

Лион за втори пореден сезон пропускат Шампионска лига, където градиха сериозно името си, но пък за сметка на това ще се опитат да надградят миналогодишното си представяне в Лига Европа, където бяха близо до титлата и отпаднаха на полуфиналите. Най-голямата промяна в състава остава липсата на Александре Лаказет, а заедно с него си отидоха добри играчи като Толисо, Кристоф Жале и Гоналон.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНица – Троа
Next articleНант – Марсилия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!