Белгия - Македония

Среща: Стандарт Лиеж – Жерминал
Начало: 27 декември 2012, 19:00 часа
На живо:  Хартс Ливърпул (23.08.12)
Прогноза: Гол/Гол @ 1,85 коеф. в Efbet

В един от малкото двубой този четвъртък Стандарт Лиеж посреща отбора на Жерминал. Срещата е от Белгийската Джумпиер Лига, където домакините ще трябва да търсят задължителна победа над намиращия се в дъното на таблицата тим на Жерминал.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Основната цел на Жерминал през сезона е да оцелеят и да не изпаднат, което означава, че не трябва да слизат с нито една позиция по-надоло във временното класиране. В момента отбора е 14-ти с актив от 18 точки, а в Белгия първенството се играе от 16 отбора, като 15-тия е с равен брой точки с „мечоците“, или с други думи казано последните два отбора изпадат.

Стандарт Лиеж от друга страна имат далеч по големи амбиции през настоящия сезон. Отбора допусна срамно поражение от Брюж в последния кръг у дома, и сега е време да се отчетата подобаващо пред верната публика с една добра победа. Стандарт са на шеста позиция и също не трябва да мърдат надоло, тъй като първите шест отбора в Про Лигата получават право на изява в Евротурнирите.

Двата отбора често правят доста резултатни мачове, и не липсват голове в двете врати, така че моята прогноза за двубоя е именно такава – Гол/Гол!