Стартира игра с прогнози за Висшата лига

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

BulscoreНовия сезон във Висшата лига започна и за всички фенове на английският футбол искаме да представим една интересна възможност да покажат знанията си за най-популярния шампионат на планетата. Булскор е уникална он-лайн игра с футболни прогнози- участието в нея е напълно безплатно, а всичко което се иска е да прогнозирате точния резултат и голмайсторите в срещите от Премиършип. Колкото по-точни са прогнозите, толкова повече точки печелите, а точките в играта носят „Булскор кредити“ , които впоследствие могат да се обменят за реални награди!

В играта ще намерите много елементи от спортните залагания, като например коефицентите за всеки компонент от прогнозите – краен изход в срещата, голове за домакините, голове за гостите и голмайстори, но начина по който се изчисляват резултатите наистина е уникален и различен от всички подобни игри. За любителите на залозите играта може да бъде чудесна алтернатива, където безплатно да покажат уменията си и ако са достатъчно добри да печелят реални награди.

TryAndWin.net ще бъде един от рекламните партньори на Булскор и ще ви информира за всичко по-интересно в играта, включително и победителите в месечните и генералното класирания.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Надпреварата започва на 18-ти Август – включете се и вие, емоциите са гарантирани!

Посетете сайта на играта ТУК

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet