РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Мач от самото начало на сезона в датския елит, който се провежда във формат, аналогичен на този на българския.

Сьондерийске се понрави с показаното в изминалите кръгове и си набави сериозен точков актив. Тимът има 7 точки към края на 4-ия кръг и така рано-рано си проправи път до място в челната шестица. Много трудно за него ще е да задържи това си ниво на представяне и тази си добра серия, а неведнъж през последните години точно той преминаваше от подобни успешни серии към дълги такива, но с обратен знак.

Докато този тим е една от най-приятните изненади, то след най-големите разочарования е Орхус. Опонентът все още гледа към записването на първата си победа, а като нищо тя ще дойде точно в тази визита. Тимът се пропука и загуби 3 от 4-те си срещи до момента, но няма как да се пропусне да се отбележи и нещо много важно – че неговата програма беше безкрайно тежка.

Само в рамките на тези кръгове имаше насреща Копенхаген и Мидтиланд – двата безспорно най-силни тима в цялата страна. Когато стане на въпрос за съперничество със Сьондерийске тимът на Орхус придобива някакви извънземни сили и започва да играе по безупречен начин. Точно този е най-удобният съперник за него през последните две години като спечели всеки от последните си 5 двубоя с него, а последната му загуба е от 2017-а.

Орхус ще продължи да е на изумително ниво в тези мачове и отново ще разгърне най-добрия си футбол.

Прогноза: Х2 @ 1.66

FT: 0-0 (печели)