Тенис прогнози: Никола Маю – Джак Сок (08 май 2017)

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Никола Маю – Джак Сок
Прогноза: 2 @ 1.25

Противопоставяне между рутина и младост, която вещае интрига, но не и сензация. От както съществува тенисът и откакто Никола Маю се състезава, играчи с неговите умения са много силни на твърди кортове, където могат и да хвърлят някоя друга по-голяма изненада. Всичко това е за сметка на играта им на „червено“, която изнемогва.

Мощният начален удар на французина бива омекотяван от по-бавната настилка и това го вкарва в дълги разигравания, в които все по-често губи. Не върви да прибягва и към игра на ранно излизане на мрежата, която е пригодена за по-бързите настилки като хард. Наблюдавайки голямото развитие на Джак Сок ще заключим, че той е силно подценяван и въпреки това ще бъде една от централните фигури в играта в близките години.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Вече 15-и в света, Сок се чувства все по-добре и регистрира все по-сериозни победи. Той е един от малкото, имащи умението да придават толкова голямо въртеливо движение на топката. Най-силният в това отношение – Рафа Надал на няколко пъти се изказваше много ласкаво за американеца, а това е показателно.

Сок има много силни удари от основната линия и те ще му донесат победата срещу Маю. Французинът ще бъде лесно надигран, а коефициент от 1.25 за Сок е много добър. За негова победа с 2:0 сета е 1.70.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet