Тенис прогнози: Никола Маю – Джак Сок (08 май 2017)

Никола Маю – Джак Сок
Прогноза: 2 @ 1.25

Противопоставяне между рутина и младост, която вещае интрига, но не и сензация. От както съществува тенисът и откакто Никола Маю се състезава, играчи с неговите умения са много силни на твърди кортове, където могат и да хвърлят някоя друга по-голяма изненада. Всичко това е за сметка на играта им на „червено“, която изнемогва.

Мощният начален удар на французина бива омекотяван от по-бавната настилка и това го вкарва в дълги разигравания, в които все по-често губи. Не върви да прибягва и към игра на ранно излизане на мрежата, която е пригодена за по-бързите настилки като хард. Наблюдавайки голямото развитие на Джак Сок ще заключим, че той е силно подценяван и въпреки това ще бъде една от централните фигури в играта в близките години.

Вече 15-и в света, Сок се чувства все по-добре и регистрира все по-сериозни победи. Той е един от малкото, имащи умението да придават толкова голямо въртеливо движение на топката. Най-силният в това отношение – Рафа Надал на няколко пъти се изказваше много ласкаво за американеца, а това е показателно.

Сок има много силни удари от основната линия и те ще му донесат победата срещу Маю. Французинът ще бъде лесно надигран, а коефициент от 1.25 за Сок е много добър. За негова победа с 2:0 сета е 1.70.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleТенис прогнози: Давид Ферер – Михаил Кукушкин (08 май 2017)
Next articleСупер комбо залог за понеделник – 08 май 2017
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!