10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Троен залог, обосновани футболни прогнози за днес – 16/09

Берое – Витоша
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.90

Навярно най-неравностойният мач в професионалния футбол в целия днешен ден на всички първенства от Европа. Берое продължава да гледа към висините и макар все още да не е там, то задържи ли този си подход и начин на развитие, със сигурност ще се доближи страшно много до желаната дестинация още през следващите месеци. Всичко в този тим започна с направата на едни много сериозни за родните стандарти инвестиции.

Така в редиците му се оказаха футболисти, които дълги години са се подвизавали или във водещите отбори на А група, или в други тимове от добро европейско ниво на международната сцена, а целият този проект беше оглавен от Александър Томаш – един млад треньор с много сериозно желание за развитие. Имаше някакви критики по негов адрес, които бяха напълно безпочвени.

Със сигурност в определени мигове тимът му не играеше възможно най-добрия си футбол, но това е напълно нормално не само за него, а и за всеки един отбор в световен мащаб. Витоша Бистрица продължава да изпита огромни затруднения от всеки един аспект. Още след края на миналия сезон тимът потегли в една безкрайно изненадваща посока на раздели. Той освободи няколко от титулярните си футболисти, които респективно потеглиха към други отбори в елита на страната, а в същото време не намери подходящите заместници и така се озова в настоящата ситуация.

Витоша Бистрица ще има огромни затруднения през целия сезон и ще е истинско чудо ако и този път намери някакъв начин да стигне до спасението.


Астън Вила – Уест Хям
прогноза: 1Х @ 1.55

Тимът на Астън Вила въобще не е случаен и в никакъв случай няма да е фигурант в английския елит, въпреки че се явява новак. Той има огромна фенска подкрепа, която по един или друг начин ще му помогне страшно много, а освен това събра и редица добри футболисти в състава си. Така точно Астън Вила ще се превърне в едно от големите открития в хода на целия сезон.

Безкрайно важно за тима е да задържи основополагащите фигури за начина си на игра и въпреки, че получава все по-сериозни оферти за тях, продължава да ги отклонява, с което и демонстрира желанието си за развитие в по-мащабен план. Астън Вила има нужда от това да изнесе една-две силни срещи на своя „Вила Парк“ с което да „запали“ още повече феновете си и те да посещават всеки един домакински сблъсък, тъй като това е безкрайно важно за тима.

И букитата демонстрират много лековато отношение към „виляните“ след като първо ги определиха за фаворити за спечелването на този мач с коефициенти за тяхна победа от 2.10, а малко след това те достигнаха 2.80, като Уест Хям беше върнат в ролята на по-възможния победител.

„Чуковете“ са с потресаваща отбрана, кеято отново ще ги спъне. Астън Вила ще изнесе един от най-силните си мачове в хода на цялата кампания и само ще обори тази рязка промяна в ставките на букмейкърите, които побързаха да снемат доверието си от „виляните“ за крайната победа.


Торино – Лече
прогноза: 1 @ 1.50 

Тим като този на Торино, който с всеки следващ сблъсък продължава да затвърждава съждението, че се превръща във все по-сериозен фактор на италианската сцена, няма право на грешка срещу опонент от калибъра на Лече.

Не бива да се пренебрегва това, че точно Лече е един тим, който има огромна история във футбола на „Ботуша“, но през последното десетилетие се разгърна в какви ли не светлини, докато Торино винаги беше в състояние на постоянство, играейки в европейските клубни турнири.

Много трудно за гостите, които в този мач ще са и без Мечарело и Фиамоци, ще е да стигнат даже до спечелването на точка. Това, което ще е изцяло в състояние да спъне домакините от Торино, са контузиите. През седмицата половин дузина от футболистите на тима бяха с най-различни травми като в тази група се вписват Фалке, Лукич, Едера, Ансалди, Буонджорно и Луанко.

Въпреки това голямата звезда – Белоти продължава да е на разположение, а точно мачът с Лече ще е този, в който той ще разгърне най-добрия си футбол. Това просто ще е мачът на Торино и тимът ще стигне до разгромен триумф, като този коефициент от 1.50 за негова победа е повече от изненадващ.

коефициентите са взети от efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации