ФК Уест Хям, Чуковете
Уест Хям
27 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на футболен клуб Брайтън
Брайтън

Уест Хям, който вече отвсякъде е в средата на подреждането, поглежда към това съперничество с намиращия се в дъното Брайтън.

Изненадващо е това, че точно отборът на Греъм Потър, който през последните месеци прикова погледите върху себе си с красивия си футбол, се озова толкова назад в подреждането. Той беше много близо до това да допусне и едно немислимо поражение на собствена земя от Бърнли преди седмица, като имаше огромно превъзходство в хода на целия двубой, а в крайна сметка стигна само до 1:1.

Дошъл си за бонуса Winbet

Това е, че този Брайтън просто си спечели много нови фенове с желанието си да играе качествен футбол и да се надиграва с опонентите си, откакто Потър застана начело, а всъщност е толкова назад в подреждането, не е по вкуса му.

Уест Хям има силни футболисти, но в много случаи през сезона те демонстрираха, че са в състояние да се пропукват точно в такива мачове. Има сблъсъци, в които просто „чуковете“ нямат никакви успехи пред противниковата врата, а този ще е поредният такъв. Брайтън ще хвърли изненадата с прекрасен футбол и спечелване на точков актив от тази визита.

22bet дава 250 лв. бонус