Украйна
17 ЮНИ | 16:00

Украйна влезе в шоуто на турнира до този миг като изравни Холандия от 2:0, но малко преди края „лалетата“ реализираха ново попадение, за да стигнат до крайния триумф. Това беше много ключово за тях и в същото време голям удар по Украйна. Все пак при второто си участие селекцията на Шевченко ще има много по-удобен съперник.

Срещу абсолютния дебютант в лицето на Северна Македония едва ли ще имат проблеми, още повече, че победата за тях е задължителна. В кадрови план нямат  сериозни проблеми, но ще излезнат без услугите на Циганков и Зубков.

Дошъл си за бонуса Winbet

Северна Македония някак си се озова на финалите на надпреварата, като със сигурност е един от най-слабите отбори в заключителната фаза. Някак си и вкара гол срещу Австрия, но инкасира три, за да дебютира с поражение. Много дефанзивен ще е техният футбол и в този мач, като за разлика от първия, тук и головете ще липсват.

Северна Македония рухнаха през второто полувреме срещу Австрия, което ясно показва липсата им на опит на големи форуми. Все пак почетното попадение на живата легенда Горан Пандев си остава утеха за „рисовете“, както и надеждата им за по-добро стечения на обстоятелствата срещу Украйна.

Украйна и Северна Македония са отборите без точка в групата, което ще направи мача отворен в търсене на победата. Гледайте в ефира на БНТ 1!

Залози на живо

Северна Македония
22bet дава 250 лв. бонус