8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уотфорд срещу Фулъм: прогноза и онлайн анализ (02.04.2019)

Прогноза за мача Уотфорд – Фулъм от английската Висша лига. Срещата е вторник вечер, 02 април, от 21:45 часа наше време. Какво ще се случи в „гнездото на стършелите“, вижте нашия професионален анализ:

Уотфорд си остава един от няколкото хита на кампанията в английския елит. Тим, който продължава да е ръководен по много спорен начин, но който все някак си намира път към това да си набави добри футболисти, треньор и щаб, които влизайки в една много добра съвместна работа, да му осигурят подобряването с всеки следващ ден.

Уотфорд са добра подсигурени

Понастоящем „стършелите“ са на място, от което не се вижда как ще бъдат отместени. Средата на таблицата е напълно заслужено убежище за тях при положение, че направиха редица вдъхновяващи изяви даже и срещу някои от най-силните отбори в страната и постигнаха забележителни резултати.

Продължаващи да са все толкова зрелищни за наблюдаване, те редят мач след мач с над 2.5 гола като тази серия достигна кота 6 след загубата от Ман Юнайтед с 2:1 на „Олд Трафорд“ отпреди дни. Последните 4 случая бяха и с г/г, така че прогноза за много голове в мач на „стършелите“, които имат супер дуо в нападението си, каквото е Делофеу-Дийни, е най-резонното нещо.

Фулъм продължава да инкасира голове

Фулъм ще продължи да инкасира голове и така и няма да намери начин да подобри изявите си в оставащите няколко кръга преди да потегли отново към Чемпиъншип.

Прогноза Уотфорд – Фулъм

Над 2,5 гола се очакват в мача! Фулъм допусна по най-малко два гола в последните си 12 мача от лигата!!!

Англия, Висша лига (вторник)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации