8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Торино | прогноза 31.03.2019

Прогноза за двубоя Фиорентина – Торино. Срещата е от 29-тия кръг на Серия А.

Фиорентина вече натрупа изоставане от основната група и няма какво да губи, а домакинството на Торино е просто възможност за футболистите на тима да докажат, че не отстъпват по никакъв начин от един от отборите, намиращи се много по-напред в подреждането.

Фиорентина ще търси промяната!

Разликата между точно тези два тима на този етап е цели 7 пункта, но в игрови аспект това въобще няма да изиграе роля на развоя на съперничеството им. Най-лошото за „виола“ е, че изгради една безкрайно разочароваща серия от 4 поредни сблъсъка без да запише победа, но за нейно щастие тогава дойде паузата, която ще е в състояние да доведе до промяна в правилната посока още срещу Торино.

Торино имат проблеми в отбраната!

Трите поредни победи за гостите бяха загърбени с драматично поражение от Болоня с 2:3 в миналия кръг и така за пореден път се затвърди мнението, че отбраната им е потресаваща.

Прогноза: Фиорентина – Торино, 31/03/2019

Много трудно в мач, като този на „Артемио Франки“, ще се стигне до завършек с по-малко от два гола, а коефициентите за това са изненадващо големи.

Най-важното преди Фиорентина – Торино

Фиорентина записаха равенство в последните си четири домакински мача от Серия А. Торино няма загуба в 15 от последните си 16 гостувания от Серия А, като отбелязаха по най-малко два гола в последните си четири срещи. „Виола“ нямат загуба от Торино на Артемио Франки в последните седем мача във всички турнири, като им отбелязаха най-малко два гола в пет от последните шест мача от тази поредица.

Италия, Серия А (неделя)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации