ФК Септември София – ЦСКА София

Първа Лига, България
ФК Септември София ФК Септември София
11 авг
ЦСКА София ЦСКА София
21:00
Прогноза: Над 2,5

Септември загуби домакинството си на Славия с 0:2 преди 2 седмица. След това, новаците трябваше да играят срещу Ботев, но мачът бе отложен по искане на канарчетата. Така момчетата на Димитър Васев остават с 3 точки от началото на сезона дошли при победата на Пирин като гост с 1:0. Ясно е че Септември ще се бори за своето оцеляване в елита, а сега предстои сериозен тест за новаците.

ЦСКА спечели с 4:1 домакинството си на Локомотив Пловдив и напипва ритъма в първенството. Преди това армейците биха с 5:2 Ботев в Коматево и започват да наваксват изоставането си от началото на сезона. Момчетата на Стамен Белчев заиграха страхотно в атака и това ще го усетят новаците от Септември. 9-те гола в 2 мача и блестящата форма на Фернандо Каранга са достатъчен стимул да потърсите головете на стадион Васил Левски в петък вечер.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЧерно Море – Славия
Next articleЕтър (Велико Търново) – Пирин (Благоевград)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!