Фламенго – Сао Пауло, прогноза (02 юли 2017)

Фламенго – Сао Пауло
Серия А, Бразилия
Начало: неделя, 2 юли 2017 г., 22:00

Фламенго ще се опита да стартира месец юли с трета поредна победа, след като в рамките на само седем дена успя да си спечели шест точки. За да продължат с добрите резултати Фламенго ще трябва да се справи с „предизвикателството“ Сао Пауло, но предвид лошата форма на гостите в изминалия месец, това едва ли ще е голям проблем.

Фламенго не започнаха сезона по най-добрия начин, но напоследък започнаха да напипват верния ритъм. Със само една загуба до момента, футболистите на Зе Рикардо успяха да се изкачат до третото място в Серия А, което ще е и основната им цел през сезона.

За гостите ситуацията е коренно различна. Сао Пауло нямат успех в последните пет кръга и се намират в дъното на таблицата с актив от едва 11 точки, като много скоро може да се окажат сред застрешните от изпадане в Серия Б тимове.

Като гости проблемите на Рожерио Сени са най-сериозни, след като успяха да спечелят само една точка за изминалите пет визити. По този показател се нареждат на трето място сред най-зле представящите се гости в Серия А и тенденцията по-всичко личи ще се запази.

Ако погледнем назад във времето, Сао Пауло доминират над Фламенго, но за последната година отбора отстъпва категорично губейки на три пъти от Фламенго.

Прогноза: 1 @ 1.75 коефициент в Efbet