Фулъм
Фулъм
16 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на футболен клуб Брайтън
Брайтън

„Котиджърс“ все още са в зоната на изпадащите, като и силната им игра срещу Ливърпул в миналия кръг, донесла спечелването на точка, не беше достатъчна за изход от кризата. Задава се нов голям и все толкова важен сблъсък, срещу Брайтън.

Със сигурност опонентът не е от равнището на този, който беше насреща преди няколко дни, но точно това са двубоите, от които Фулъм трябва да извлича по-голям точков актив. Паркър излезе с един офанзивен състав срещу „червените“, като най-изненадващото е, че почти 80 минути момчета на Клоп просто не намериха път към вратата на Ареола. Стражът определено беше много солиден след като спаси единственото чисто голово положение пред опонентите, открило се пред Хендерсън. Ареола остана очи в очи с него и беше непоколебим.

Дошъл си за бонуса Winbet

Много хубави неща се видяха от Фулъм в този мач, а бъде ли демонстрирано и половината от тях и срещу Брайтън, то резултатът ще е позитивен. Много често хората на Потър изпитват затруднения срещу нападатели, които разполагат с голяма скорост, а точно такъв ще е случаят тук. Боби Рийд ще създаде страшно много главоболия за отбранителната линия на гостите най-накрая ще донесе дългоочакваната победа.

22bet дава 250 лв. бонус