Футболни прогнози права колонка за днес – 09 май 2017

Варнсдорф – Усти над Лабем
Прогноза: 1 @ 1.91

Не остана много до приключването на кампанията във втората дивизия на Чехия, а Варнсдорф все още не е окончателно спасен. Тимът ще си подсигури точно това при спечелването на трите точки в домакинството на Усти над Лабем. Съперникът е твърдо в средата на таблицата и по никакъв начин не предявява по-големи претенции. Или в този, или в следващия кръг, Варнсдорф ще изиграе най-важния си сблъсък през сезона, който ще донесе и гаранция за това, че ще прекарат новия сезон в същата дивизия. Най-накрая гостите от Усти над Лабем ще бъдат победени от Варнсдорф, който ще подпечата и мястото си в лигата.

Конгсвингер – Санднес
Прогноза: Гол/Гол @ 1.62

Трагичните първи няколко кръга внесоха само два пункта в актива на Конгсвингер, а тимът беше запратен към дъното на таблицата. Преди година имаше една сериозна стабилност в действията му, която изведнъж изчезна и походът към дъното беше стартиран. Пред собствена публика точно срещу Санднес варианта за първи три точки стои на дневен ред, но той няма да е толкова лесен понеже гостуващият тим е много напред в подреждането, като преди началото на мача е 6-и, а трите точки ще го изравнят по точки с 3-ия. Санднес въобще не е сред отборите, в чиито срещи падат много голове. Точно срещу Конгсвингер обаче се наблюдава регулярно наличие на голям брой голове. Точно в този кръг трите точки са единственото, което ще задоволи двата тима, така че по-разкрепостената им нагласа ще обуслови вкарването на голове и в двете врати.

Мортън – Дънди
Прогноза: Х2 @ 1.35

Само преди три дни двата тима закриха редовния сезон със сблъсък помежду си, завършил без излъчване на победител – 1:1. Това доведе до продължаването на кризата в домакинските редици, което е крайно обезпокояващо. Комичното е, че вече 9 кръга те така и не са в състояние да стигнат до победа и въпреки това все още могат да се озоват сред промотираните. Дънди е на другия полюс, като за същия период отстъпи само веднъж и се чувства много, много добре. Възходът на гостите няма да приключи дотук, а триумфът им срещу Мортън ще ги изведе на второто от трите стъпала по пътя към Премиършип.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleАтлетико Мадрид – Реал Мадрид, на живо (10.05.)
Next articleТенис прогнози акумулатор залог за днес – 09 май 2017
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!