Футболни прогнози права колонка за днес – 24 фев 2017

Днешните футболни прогнози права колонка за днес акумулират общ коефициент от 4.85:

Мелбърн Сити – Сидни
Прогноза: над 2.5 гола @ 1.70

Мелбърн Сити вече няма какво да губи, като от идния спор може само да спечели. Не са много тимовете, противопоставили се успешно на водача в таблицата. В общо едва 6 случая от началото на кампанията тимът на Сидни не спечели като в 5 от тях подели точките с опонента си. Много по-голямо е това число в същото отношение за домакините, които са спечелили по-малко от половината си сблъсъци. Това няма да им попречи да прибегнат до много офанзивна нагласа за домакинството си на Сидни и да са инициатор на получаването на истинско голово зрелище в топ-дербито на Австралия.

Брюж – Варегем
Прогноза: 1 @ 1.36

Брюж се измъкна като на магия от визитата си на Вестерло миналия кръг и то с всичките възможни точки. Осъщественият късен обрат ще върне тима в релси и ще му вдъхне допълнителна увереност за задаващото се още по-ключово съперничество – с един от преките конкуренти за място в Топ 3. Варегем има известни качества, които обаче са несъизмерими с тези на хегемоните от Брюж и Андерлехт. Макар без Лимбомбе, Пина, Пулен и Ван Райн домакините ще разкрият зашеметяващ футбол и ще стигнат до взимането на ключови три точки по пътя към титлата. Отбраната на Варегем ще бъде подложена на изпепеляващ натиск, на който въобще няма да устои.

Волфсбург – Вердер
Прогноза: под 2.5 гола @ 2.10

Една от битките на слабаците в Бундеслигата този кръг изправя Волфсбург срещу Вердер. Близостта между тимовете в дъното на таблицата ще наложи предприемането на по-дефанзивна нагласа за това противоборство. Отчитането на контузиите на повече от половин дузина футболисти в домакинския лагер ще е поредната причина, насочваща към прогноза за под 2.5. Волфсбург ще е без Сегуин, Осимен и Азауи като още четирима футболисти сред които и Блашчиковски остават с въпросителна. Вердер няма да разчита на контузения Хайрович. Най-накрая тимът от Бремен ще покаже нещо позитивно и в отбраната, насочвайки сблъсъка към сбъдването на прогнозата.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози права колонка за днес – 23 фев 2017
Next articleВолфсбург – Вердер Бремен, футболни прогнози Бундеслига (24.02)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!