РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

„Червените“ се разправиха с Титоград в първия си официален мач през кампанията, а победата с 4:0 на собствения стадион ги постави в отлична позиция, за да си гарантират класирането.

Не се вижда начин на света, по който при този резултат и при вече изграденото статукво, да се стигне до някаква изненада. Така „червените“ ще могат да насочат всички сили към домакинството си на тима на Етър, който през тази кампания въобще няма да е толкова силен, колкото през миналогодишната.

Без Краси Балъков начело „болярите“ ще са посредствени и това ще се види още от първия им мач през сезона. Не, че този тим на ЦСКА е кой знае колко блестящ, но след като стигна до една много хубава победа в домакинството си от евро-турнирите, той ще е на висота във втори пореден мач и ще стигне до една много лесна победа срещу добре познат съперник.

Етър спъна „червените“ през миналата година, но във Велико Търново, и не се вижда как те ще са способни да демонстрират добър футбол и то след всичките размествания в редиците им и да хвърлят изненада в този мач.

Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.80 в bet365

FT: 2-2 (губеща)