ЦСКА – Миньор Перник, Онлайн на живо

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

ЦСКАЦСКА СОФИЯ – МИНЬОР ПЕРНИКМиньор Перник
31 март 2013 | 18:00 часа
Първенство : България | А група
XIX кръг
последен резултат тук: 3:1
Коефициенти Efbet:

Победа за ЦСКА Равен Победа за Миньор TV
1.14 6.50 12.00 Гледай онлайн, пряко

ЦСКА е изявен фаворит в предстоящия двубой срещу гостуващия тим на Миньор Перник. Милен Радуканов остава единствено без Станко Йовчев, а за сметка на това в игра се завръщат излекували своите контузии Спас Делев и Марсиньо.

Миньор Перник макар и победен в последния мач с 1-4 от ЦСКА, играе силно в мачовете срещу „армейците“ и не е за подценяване, макар и за момента да се намират на едно от опасните места. Имат шанс да излезнат от „червената зона“, но затова трябва да започнат да печелят спешно точки.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Наставника на Миньор – Николай Тодоров показа задоволство след последната победа на отбора му над Пирин с 4-1, но притеснението му идва от там, че все още не е изяснена ситуацията около финансирането в клуба. За момента не става ясно, дали въобще се получават някакви заплати в Миньор, но поне духа им е приповдигнат. По последни новини Адриан Олегов е вече с пълна картотека и ще може да се включи в играта на Миньор срещу ЦСКА.

Прогноза ЦСКА – Миньор Перник :

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet