Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Гледай на живо :: ЦСКА (София) – Черно Море (Варна) :: Онлайн TВ

Проследи на живо, онлайн двубоя ЦСКА – Черно Море. Гледай срещата ЦСКА (София) – Черно Море (Варна) на 18 септември от 19:00 часа директно в сайта на Play.gong.bg. Двубоя между двата отбора ще се излъчва пряко, онлайн и по телевизия DiemaSport 2 HD. В интернет също ще се стриймва двубоя на живо, но евентуалните места за излъчването онлайн на срещата ще са известни малко след старта й.

ЦСКА София се обърна с гръмко приветствие към всички свой фенове, като ги призова да са до тях, на стадиона в събота! Двубоя е важен за „армейците“ и ще трябва да запишат задължителна победа над Черно Море, ако искат да запазят мястото си близко до върха, където в момента е Дунав Русе.

Черно Море са с равен брой точки с „червените“ и няма да допуснат лесно да загубят макар и в София. Очаква ни истински интересно дерби, което не трябва да пропускате в никакъв случай.

Как да гледате ЦСКА -Черно Море на живо вижте и оттук:
Как да гледаш футбол на живо онлайн с Efbet
Излъчване на живо ще е налично и тук, следете страницата. Не забравяйте, че само след регистрация в Efbet, ще можете да гледате хиляди спортни събития на живо, директно със звук и картина!!!

гледай на живо в Efbet