9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси-Брайтън – Висша Лига, Сезон 2018/2019 Прогноза

Челси направи един огромен обрат преди броени дни когато 20-тина минути преди последния съдийски сигнал вече се виждаше как чувствително изостава от основната група, борещи се за завършване в Топ 4, но благодарение най-вече на капитана си – Сезар Аспиликуета се върна в голямата игра.

„Сините“ на Сари направиха един огромен обрат, който е в състояние да се окаже повратната точка в този толкова непредсказуем за тях сезон.

Продължават страшно много да се обсъждат амбициите на тима и най-вече тези през настоящия сезон, тъй като е всеизвестно, че завършването в Топ 4 е напълно възможно, но едва ли само по себе си ще донесе необходимото удовлетворение на запалянковците.

Челси няма загуба в 11 от последните 12 мача на висшата лига

За това Маурисио Сари, както изглежда, гледа към спечелването на „Лига Европа“, с което да постигне същото, каквото би донесло и завършване в четворката – участие в най-престижния евро-турнир през следващия сезон, но и трофей в клубната витрина.

челси спечели в последните три мача срещу брайтън

Италианецът ще продължи да играе по много зрелищен начин и за разлика от последните няколко кръга, в които неговите футболисти не блестяха, тук положението ще е коренно различно и точно домакинството на Брайтън ще се превърне в едно от най-силните за тима му в продължение на целия сезон.

ПРОГНОЗА: -1.5АХ 1 @ 1.80 коефициент в efbet + 100 лв. бонус след регистрация!*
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации