12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Бърнли | 22 април | 22:00 | Висша Лига

Челси е домакин на Бърнли. Очакват ни интересни 90 минути на Стамфорд Бридж. Началото на сблъсъка е в понеделник, 22 април, от 22:00 часа.

Челси трябва да е напълно възстановен след драматичната победа над Славия Прага четвъртък вечер, победа, която им осигури участие на полуфиналите на Лига Европа. „Сините“ продължават напред след общ резултат 5:3, а следващото им препятствие по пътя към титлата е Айнтрахт Франкфурт.

Във Висшата Лига Челси заема пето място, но след загубите на Тотнъм и Арсенал през уикенда имат реални шансове да се преборят за 4-тото място. Маурицио Сари има възможност за рокади и определено ще ги използва, защото след това домакинство ги очаква тежък мач на Олд Трафорд.

Бърнли успя да се спаси след серията от три победи и само истинско чудо би поставило отбора под чертата на изпадащите. В миналото Бърнли не рядко е причинявал проблеми на Челси, а точно в този момент „виненочервените“ са в доста добра форма. Не пропускайте да видите и Топ 5 залозите в Света за понеделник от категорията Топ Залози.

От лагера на домакините опровергаха слуховете за тежкото състояние на Еден Азар. Нападателя е имал проблеми миналата седмица, които вече са в миналото и се очаква белгиеца да е на линия. Проблем обаче има с Антонио Рюдигер. Защитника контузи коляното си срещу Ливърпул и със сигурност пропуска срещата, а заедно с него аут остава и испанеца Маркос Алонсо, който е с мускулни проблеми. Педро, който се превърна в герой при победата над Славия Прага се очаква да запази статута си на титуляр.

В състава на Шон Дич няма сериозни проблеми, но едва ли ще успеят да се противопоставят на Челси в точно този момент.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.57 коефициент в efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации