Лого на футболен клуб Челси
Челси
03 яну 2021
Англия, Висша лига
Манчестър Сити
Манчестър Сити

Някак си Челси пропадна много рязко в рамките на по-малко от месец. Това не е толкова изненадващо след като просто от самото началото на първенството неговият треньор Лампард разчита на една и съща единайсеторка, като много рядко прибягва до някакви промени в нея.

Отборът се пропука страшно сериозно, като записа само един триумф в последните си цели 5 кръга и така не само, че изостана страшно много в подреждането, а и постави позицията на своя наставник под въпрос. Все по-големи са спекулациите, че Лампард ще бъде заменен, но във всичките тези спекулации просто не се споменава кой ще застане на неговата позиция.

Дошъл си за бонуса Winbet

Бившият английски национал сътвори прекрасни неща в първия си сезон начело на отбора, но веднага след него сътвори някакви изненадващи трансфери, които по-скоро повлияха негативно на всичко сторено през изминалите месеци. Все пак той има футболисти в редиците си, които са от много сериозно равнище, а срещу водещ отбор в страната, какъвто със сигурност е Сити, всеки от тях ще е готов да разгърне най-доброто от себе си.

Положението за Челси щеше да е още по-приятно ако имаше и публика на „Стамфорд Бридж“. Сити беше засегнат страшно много от травми, наказания и какви ли не други спънки през последния месец, а точно в една подобна тежка визита, ще изнемогне и ще се пропука.

22bet дава 250 лв. бонус