Черно море – Ботев Враца, прогноза 20.07.2018

Ще успее ли новакът да наруши хармонията в Черно море ? 

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Новият сезон в Първа лига започва днес, а вторият мач по програма, противопоставя Черно море срещу новакът Ботев Враца. Гостите ще гонят първи точки след завръщането си в елита, докато „варненци“ ще се опитат да продължат успешната домакинска серия от предходния сезон и да донесат радост на своите привърженици.

През изминалата кампания Черно море не бе убедителен, което доведе до попадане във втората осмица. Може би това бе и тактически подход, тъй като класирането в долната половина на таблицата им осигури бараж за Лига Европа. Илиан Илиев продължава да ръководи тима, като се опитва да промени неговия облик. “Моряци” изглеждат офанзивно настроени, за разлика от предходни години, когато залагаха на борба и надлъгване.

На “Тича” гостува влезлият през този сезон в Първа лига – Ботев Враца. “Зелените” направиха добри трансфери през лятото, като привлякоха състезатели на ключови позиции. Целта бе да се изгради равностоен и боеспособен състав. На първо време амбициите на Ботев са свързани със запазване на статута в елита. Няма да се учудим, ако отборът стартира бурно в първите кръгове и натрупа стабилен актив от точки.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Знак 1 е оценен с 1,55 в Ефбет. Вероятността да се окаже печеливша подобна прогноза е много голяма, но ние сме се насочили към по-висока ставка, свързана с броя на головете в срещата.

Прогноза: над 2.5 гола

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet