Черно море – Ботев Враца, прогноза 20.07.2018

Ще успее ли новакът да наруши хармонията в Черно море ? 

Новият сезон в Първа лига започва днес, а вторият мач по програма, противопоставя Черно море срещу новакът Ботев Враца. Гостите ще гонят първи точки след завръщането си в елита, докато „варненци“ ще се опитат да продължат успешната домакинска серия от предходния сезон и да донесат радост на своите привърженици.

През изминалата кампания Черно море не бе убедителен, което доведе до попадане във втората осмица. Може би това бе и тактически подход, тъй като класирането в долната половина на таблицата им осигури бараж за Лига Европа. Илиан Илиев продължава да ръководи тима, като се опитва да промени неговия облик. “Моряци” изглеждат офанзивно настроени, за разлика от предходни години, когато залагаха на борба и надлъгване.

На “Тича” гостува влезлият през този сезон в Първа лига – Ботев Враца. “Зелените” направиха добри трансфери през лятото, като привлякоха състезатели на ключови позиции. Целта бе да се изгради равностоен и боеспособен състав. На първо време амбициите на Ботев са свързани със запазване на статута в елита. Няма да се учудим, ако отборът стартира бурно в първите кръгове и натрупа стабилен актив от точки.

Знак 1 е оценен с 1,55 в Ефбет. Вероятността да се окаже печеливша подобна прогноза е много голяма, но ние сме се насочили към по-висока ставка, свързана с броя на головете в срещата.

Прогноза: над 2.5 гола

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПРОГНОЗА: Кайрат – Ердогани
Next articleВитоша Бистрица – Дунав Русе, прогноза (20.07.2018)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!