Шефилд Юнайтед
Шефилд Юнайтед
06 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на отбора Лестър
Лестър

„Остриетата“ имат домакинството и въпреки това са определяни като тима, който ще загуби този спор. Тяхната игра е под всякаква критика като от около две години те бяха утвърдили едно много добро равнище, но от началото на този сезон всичко за тях се случва по възможно най-разочароващия ход.

Единствено те имат толкова малък актив, какъвто е едва едната точка, изкопчена от общо 10-те им двубоя в първенството. Едно е сигурно – за да има възможност да удължи престоя си в дивизията, Шефилд Юнайтед в задължен да запише победа и то в най-скоро време.

Настъпиха страшно много размествания в нападението на тима, които не доведоха до нищо позитивно. Най-различни комбинации от нападатели бяха използвани, а резултатът винаги беше един и същ – разочароващ. Само 4 вкарани гола от страна на „остриетата“, като ще им е много трудно да променят това срещу топ отбора на Лестър.

Роджърс със сигурност няма да се задоволи с нищо по-малко от три точки от този двубой. Много трудно обаче Шефилд ще позволи на „лисиците“ да създадат много положения за вкарване на гол. Най-накрая „остриетата“ просто ще напомнят за играта си отпреди година и ще са напълно равностойни на Лестър в този мач с малко голове.