Щурм Грац – Аякс

Дъжд от голове на “UPC арена“ в Грац

ЩУРМ ГРАЦ – АЯКС
Шампионска лига, 2-ри пред. кръг
Сряда, 01 авг 2018 г., 21:30 ч.
Гледай на живо в Bet365

Нямаме никакви съмнения, относно качеството на този двубой. Двата отбора ще ни демонстрират атакуващ и резултатен футбол. Полският арбитър Бартош Франковски ще изведе двата състава точно в 21:30 българско време.

Това, което наблюдавахме през изминалата седмица не бе никак лошо. Макар че Аякс бе по-активният тим, който не спираше с постъпателните действия към половината на Щурм, няма как да отречем, че гостите също имаха своите шансове и неведнъж застрашиха вратата на Андре Онана. Холандският отбор не очарова с представянето си в летните контроли, но работата на Тен Хаг изглежда даде резултат. Аякс стоя много по-добре след почивката и успя да демотивира играчите на австрийския отбор.

В състава на Щурм няма проблеми, докато в този на Аякс те не са малко. Срещата със сигурност пропуска защитникът Жоел Велтман, а под въпрос остават още трима състезатели, поради контузии. Надяваме се, че австрийският състав ще разгърне пълния си потенциал в атака и ще преодолее поне веднъж холандската защита. През уикенда Щурм спечели срещу Хартберг с 3:2 в първия мач от първенството. Да, вярно е, че разликата между Хартберг и Аякс е твърде голяма, но ако вицешампионът на Австрия излезе със същата нагласа, холандският гранд ще изпита трудности.

От направения анализ става ясно, че ще търсим голове. Няма как да е другояче, след като се изправят два тима, идващи от резултатни първенства, каквито са австрийската Бундеслига и Ередивизи. Коефициентът за над 2.5 е най-висок в Ефбет, като достига 1,85. Прекрасна възможност за трупане на положителен профит в началото на месеца.

Прогноза Щурм Грац – Аякс: Над 2,5 гола @ 1.80 коеф. в Bet365*

Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:30 ч. на 31.07.18 и подлежи на промяна

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleМОЛ Види – Лудогорец
Next articleПрава колонка тенис (троен фиш) залог на мачове от 01 авг 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!