6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ботев Враца – Левски Прогноза

“Сините”ще гонят първи успех под ръководството на новия треньор

В началото на седмицата Левски официално се сдоби с нов старши треньор. Това е сръбският специалист Славиша Стоянович, който работи за последно в Китай. Ще бъде интересно как ще стартира Левски под негово ръководство. Мненията за качествата на сърбина са разнопосочни, затова ние ще заемем независима позиция и ще дадем отговор на този въпрос след първите му няколко мача.

Разбира се, тенденцията за успех при нов треньор нищо чудно да бъде спазена. Отборите, които съвсем скоро са се сдобили с нов ръководител, играят по-мотивирано и в повечето случаи достигат до крайния успех. Това е една от причините, поради които ще заложим на знак 2.

Другата се крие в слабото начало за Ботев Враца. Вярно е, че “зелените” играха два мача далеч от дома, но в тях не показаха нищо обещаващо. Вратарят Николай Кръстев допусна груби грешки при визитата на Дунав, които костваха първата точка на Ботев, след завръщането в елита.

Двубоят няма да се играе във Враца, тъй като тепърва ще започне реконструкция на стадиона, за да му бъде издаден лиценз. Домакинските мачове на Ботев Враца ще се играят в съседния областен град – Монтана, на стадион “Огоста”.

Предвид изненадите в съботния ден, сме скептично настроени към мачовете в Първа лига, но в крайна сметка столичните грандове ще се борят за силен старт в първенството, който да им даде нужния аванс. Победата за Левски е оценена с 1.60 в Ефбет, като не е изключено коефициентът да се срине преди първия съдийски сигнал.

Прогноза: 2 @ 1.44 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 08:56 ч. на 05.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации