11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дунав – Левски

Дунав Русе приема Левски в един от най-големите си мачове през цялата година.

Традиционно домакинството на този съперник се явява истински празник за тима още повече когато това се случва на градския стадион в Русе. Такъв е и предстоящият случай, като точно преди него се дискутираха по-разгорещено няколко неща.

Видимо е, че защитата на домакините изнемогва като не съумя да осигури комфорт на вратаря си Антонов в нито един от трите кръга до този миг. Във всеки от тях му се наложи да вади топката от мрежата си, което е крайно обезпокоително, а броят на инкасираните голове главоломно се увеличава.

Докато срещу Витоша Бистрица и Ботев Враца слабостите в отбрана не бяха толкова отчетливи, то срещу ЦСКА в столицата се видяха и то в изобилие. Вторият гол за червените беше абсурден като се стигна до едно сериозно неразбирателство между Антонов и централния бранител Ковачев, при което вратарят на практика изби топката в намиращия се пред него съотборник, а последният неволно я прати в собствената си врата.

Най-накрая Дунав ще демонстрира подобрение в това отношение, като ще се постарае да задържи възможно най-дълго нулевото реми в домакинството на Левски и ще го постигне.

„Сините“ направиха така чаканата треньорска рокада, която едва ли ще доведе до особено благополучна развръзка в близките месеци. Точно преди визитата им в Русе се споменаваше многократно, че в този случай те ще излязат с изцяло интернационална единайсеторка, в която няма да има нито един българин и точно това събуди негодуванието у голяма част от феновете.

Вкарването на два гола във всяка от последните две срещи не е особен показател за силата на нападението. Огромно в него е значението на Габриел Обертан и Дунав Русе ще положи усилия да го обезвреди с което да реши и голяма част от проблемите си.

Тези два тима ще направят една много оспорвана среща, в която единоборствата ще изобилстват, а головете ще липсват, така че зрелище просто няма да има.

Прогноза: Под 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.80 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 14:00 ч. на 10.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации