Ливърпул – Уест Хям 24.02.2018

Ливърпул приема Уест Хям в среща от 28-мия кръг на Английската Висша Лига. „Червените“ има добра възможност да изпреварят Манчестър Юнайтед на второто място в лигата, след като изостават от тях с две точки, а „червените дяволи“ играят в събота срещу Челси. „Чуковете“ заемат място в средата на таблицата, но всъщност са само с три точки аванс пред първия сред застрашените от изпадане отбори. Дейвид Мойс трудно ще спечели нещо от Ливърпул, след като и рекорда му срещу „мърсисайдци“ е само пет успеха в 30 мача.

Защитника Натаниел Клайн е единствения контузен в лагера на Юрген Клоп, което означава, че Мойс трябва да се подготви да играе срещу най-добрата възможна единадесеторка на Ливърпул.

Уест Хям допуснаха загуба само в два от последните 11 срещи във всички турнири, което е постижение за тях, но пък нямат успех на „Анфийлд“ в последните си три визити. „Чуковете“ почиваха цели две седмици и Дейвид Мойс ще се надява да използва някой от доскоро контузените футболисти. Уинстън Рийд и Патрис Евра са сред тях, но последния ще се включи от резервната скамейка. Артур Масуаку е наказан, а Мануел Лансини е под въпрос.

Юрген Клоп ще заложи на 4-3-3 с атакуващото трио Мане, Салах и Фирмино. Отговора на Мойс ще изглежда вероятно 3-4-3 с Чичарито, Арнаутович и Жоао Марио.

Препоръчителен залог за Ливърпул – Уест Хям: