7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дрогеда Юнайтед – Лимерик, прогноза (30 юни 2017)

Дрогеда Юнайтед – Лимерик
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 30 юни 2017 г., 21:45 часа

Новаците от Първа Дивизия се изправят в елитната Висша Лига за втори път този сезон. Първата среща завърши с класическото 3-0 за Лимерик, а сега Дрогеда ще имат възможност да сложат край на мрачната серия от 9 поредни мача без победа.

Дрогеда Юнайтед не успяват да се впишат сред останалите тимове във Висшата лига. Отбора влиза в този кръг след две поредни загуби, в които допуснаха цели 10 гола. След поредицата от слаби резултати отбора вече е в опасната зона, само на две точки разлика от намиращият се на последно място тим на Галуей Юнайтед.

Гостите от Лимерик засега успяват да удържат на натиска. Отбора записа доста интересни резултати, но няма съмнение, че се борят истински за да намерят своето място сред най-добрите в Ирландия.

Впечатление прави, че футболистите на Нийл Макдоналд играят еднакво добре както у дома, така и при гостуванията си. Лимерик влизат в този кръг след два поредни кръга без победа, но точно преди това могат да се похвалят с успех над третия Брей Уондърърс с 5-3 у дома.

Лимерик имат едно слабо звено – защитата, която допуска твърде много, но засега добрата игра в средата на терена и нападението компенсират в известна степен тази слабост.

Това гостуване е изключителна възможност за Лимерик да дръпнат сериозно в класирането и да се доближат до Топ 3 местата, възможност която едва ли ще изпуснат, още повече в следващия кръг играят срещу най-слабия в лигата и ще могат да затвърдят позицията си.

Прогноза: 2 @ 1.90 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации