8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Колумбия – Коста Рика, Копа Америка – Група А

Колумбия и Коста Рика излизат един срещу друг в последна среща от Група А на турнира Копа Америка. Двубоя е в неделя (12 юни) от 04:00 часа българско време. Колумбия вече подсигуриха първото си място в групата и отиват директно на четвъртфинал, а Коста Рика трябва да постигнат внушителна победа в тази среща и Парагвай да бият САЩ за да прескочат до второто място. Всичко това ще бъде предпоставка за един отворен мач, в който и двата отбора няма какво да губят.

Колумбия има пет поредни победи срещу този съперник и едва ли днес ще прекъснат тази серия. Макар и на първо място отбора ще се опита да продължи с доброто представяне. Старши треньора Пекерман няма проблеми с контузени или наказани играчи, но е вероятно да не играе със същият състав, с който игра с Парагвай.

Колумбия имаше страхотен късмет още на самия старт на турнира, когато победиха домакините от САЩ, което им вдъхна необходимото самочувствие. Родригес е един от сигурните футболисти, който ще получи почивка срещу Коста Рика, за да може да е във форма на следващия етап.

Вероятният стартов състав на Колумбия ще бъде следния: Бонийа, Абел Агилар, Мина, Медина, Фабра, Санчес, Сели, М. Морено и Д. Морено, Роа и Мартинес.

Коста Рика са на последно място в групата, след като успяха да спечелят точката от Парагвай в първия кръг. Отбора е и с най-лоша голова разлика, така че ще им е много трудно да продължат напред в турнира, но математически възможността я имат.

САЩ им нанесоха много силен удар с 4-0, макар, че в първата среща с Парагвай демонстрираха добра защита. В крайна сметка казахме, че Колумбия ще използва доста резерви и може би Коста Рика имат възможност за една почетна победа в турнира. Селекционера Рамирес обяви, че излизат за победа, тъй като са длъжни поне малко да зарадват феновете си.

Заради получения червен картон в първия кръг срещу Парагвай, аут със сигурност е защитника Кендъл Уостън, но всички други са на линия. Състава на Коста Рика ще е следния: Карвахал, Хосе Салватиера, Акоста, Дуарте, Матарита, Техеда, Борхес, Йохан Венегас, Руиз, Кембъл и Саборио.

Коста Рика ще използва обстоятелството, че Колумбия вече се класираха и с оглед възможността Пекерман да играе с доста резерви имат шанс за победа.

Прогноза Колумбия – Коста Рика: 2 @ 5.75 коефициент Efbet (+100 лв. бонус)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации