5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Копенхаген – ЦСКА 16.08.2018

ЦСКА гостува на Копенхаген в мач-реванш от турнира Лига Европа. Червените загубиха двубоя в София, но останаха с високо вдигнати глави и ще се опитат да осуетят празненствата, които подготвят в датската столица. Дали това ще се случи, ще научим в четвъртък вечер от 19:30 часа наше време.

Букмейкърските прогнози са съвсем други. В тях българският вицешампион е поставен в ролята на аутсайдер, който трудно би се справил със съпротивата, оказана от противника. За сведение efbet поставя коефициент 1,50* за победа на домакина, докато шансовете на ЦСКА за успех в редовното време биват оценени с далеч по-висока ставка – 7,00*.

Впечатление ни направиха коефициентите за голове. Вярно е, че ЦСКА не разчита основно на нападението при Ел Маестро, но са факт 16-те попадения от началото на сезона, както и невероятната форма на централния нападател Мауридес. Също така червените няма какво да губят, което е предпоставка за атакуващ двубой, без умисъл за дълбока и прибрана защита.

От състава на Копенхаген има само един отсъстващ. Това е младо момче, което не е сред основните футболисти, но при ЦСКА липсата на Божидар Чорбаджийски е далеч по-значима. Защитникът бе изгонен в първия двубой, което ще наложи прекрояване на отбраната за мача в четвъртък. Извън сметките на Ел Маестро остават трайно контузените Жеферсон, Енрике и Жоржиньо, които тепърва ще навлизат в тренировъчното темпо на червените.

Както загатнахме по-горе, ще потърсим голове в мача. ЦСКА има класата и опита, за да отбележи гол на “Паркен”. Възпитаниците на Ел Маестро трябва да излязат от сянката на аутсайдери и да покажат, че по нищо не отстъпват на своя противник. Копенхаген от своя страна ще бъде подкрепян от многохилядна агитка, а и едва ли ще наруши позитивната си серия на собствен терен. Отборът неизменно бележи пред собствена публика от началото на сезона. Всички тези факти ни дават отлична възможност да потърсим опцията гол/гол, която изглежда най-стойностната прогноза за Копенхаген – ЦСКА.

Прогноза Копенхаген – ЦСКА: Гол/Гол @ 2.00 в efbet 

*коефициентите са валидни към 21:00 часа на 15.08.2018 и подлежат на промяна.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации