9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Пирин, А група, 11 май 2016г.

Лудогорец (Разград) посреща Пирин (Благоевград) в двубой от 33-ия кръг на родната ни „А“ група. Срещата е на 11 май (сряда) от 20:30 часа на „Лудогорец Арена“, като при успех домакините ще спечелят петата си поредна титла в българското първенство.

В миналия кръг разградчани загубиха с 1:2 като гост на Локомотив (Пловдив). Така те пропуснаха да станат шампиони на „Лаута“, но сега имат идеалната възможност да го сторят пред собствена публика. „Зелените“ имат аванс от 11 точки пред втория Левски и при успех над Пирин няма как да бъдат достигнати от „сините“. Всъщност тимът от Разград може да стане шампион още във вторник, ако Левски не победи Локомотив на „Герена“.

В последното си домакинство Лудогорец надигра Монтана с 2:1. Воденият от Георги Дерменжиев тим е в серия от 7 поредни победи на „Лудогорец Арена“. За последно с точка от Разград си тръгна именно отборът на Пирин след нулево равенство през ноември миналата година. В предстоящия мач срещу благоевградчани наставникът на домакините няма да може да разчита на Джонатан Кафу, който бе изгонен в последния двубой на „орлите“.

Съставът на Пирин е на 8-0 място във временното класиране с актив от 23 точки, с пет повече от последния Монтана. Почти невъзможно е тимът на Наджи Шенсой да завърши на по-предна позиция, тъй като има седем точки по-малко от седмия Ботев (Пловдив). Пирин има само един успех в последните си пет мача в „А“ група, но в четири последователни срещи няма загуба. В последните си два мача „орлетата“ направиха равенства с Ботев като гост 2:2 и с Берое у дома 1:1. Преди това пък надиграха Славия в Овча Купев с 2:1 след обрат през втората част, а серията им без загуба датира от 9 април, когато завършиха наравно 1:1 на „Тича“ с Черно море.

В миналия кръг Пирин почива и използва възможността, за да гостува на ПАОК в приятелска среща. Благоевградчани отстъпиха с 0:3 на гръцкия тим на „Тумба“ в Солун. Проверката обаче със сигурност ще е помогнала на тима, тъй като срещу тях бе един доста стойностен отбор, който можем да кажем, че е на нивото на Лудогорец. Ако треньорския щаб на „орлетата“ си е взел нужните поуки след поражението, то определено може да се противопостави добре на Лудогорец.

Очаквам Пирин да изберат защитен подход срещу Лудогорец като при последното си гостуване в Разград не допуснаха гол, така че под 2.5 гола ми се струва добър избор за предстоящия мач.

Прогноза Лудогорец – Пирин: Под 2,5 гола @ 1,85 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации