7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Остенде – Генк, плейоф (31 май 2017)

Остенде – Генк
Белгия, Плейофи за Лига Европа
Начало: сряда, 31 май 2017 г.

Остенде и Генк излизат в битка, която ще определи последният кандидат за влизане в зона Лига Европа от Първа Дивизия на Белгийското първенство. По регламент отборите ще играят само един мач.

Остенде финишираха сезона на пето място, но след това успяха да се доберат до четвърта позиция в плейофите на шампионата и сега се класираха до финала. Генк от друга страна завършиха на осмо място в редовния сезон, като трябваше да играят полуфинал срещу Сент Трюдиен. В първата среща двата отбора завършиха наравно, но след това Генк нанесе решаващ удар у дома с 3-0.

Ако трябва да сравним Остенде и Генк към настоящия момент, няма спор за далеч по-добрата форма на Генк. „Синьо-белите“ са изключително корав отбор, който се представи много добре и в изминалия сезон на Лига Европа. Генк не познава вкуса на загубата вече 10 поредни мача във всички турнири, регистрирайки 7 победи и три равенства. Далеч от дома Генк също е трудно победим, доказателство за това са само три поражения в последните им 15 гостувания през 2017 година.

В същото време Остенде записаха три победи и три загуби за последните си шест мача, но трябва да отбележим, че и трите поражения дойдоха от доста по-силни опоненти в лицето на Шарлероа, Гент и Брюж.

Остенде имат голямо преимущество в този мач поради предимството да са домакини и поради факта, че са непобедени от Генк вече осем поредни мача, последният от които завърши в тяхна полза след 6-0.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации