8.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пирин – Левски (18 фев 2017) прогноза, Първа лига

Пирин и Левски излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 18.02.2017г. (събота) от 15:00 часа българско време на стадион Христо Ботев в Благоевград, а главен съдия на мача ще бъде Станислав Тодоров.

Пирин проведе своята подготовка в Турция, а в последната си контрола орлетата победиха полския Подбескидже с 2:1. В южната ни съседка, мометата на новия треньор – Милен Радуканов записаха 2 успеха и 3 поражения. Пирин стартира борбата за оцеляване в Първа Лига от 11-то място с актив от 19 точки, а първия тест за отбора е сериозен.

Румен Сандев получи травма в последната контрола и е под въпрос за мача с Левски. В лагера на Пирин добрата новина е че Иван Цветков бе уреден за двубоя. Опитния състезател, който бе прекратил кариерата си ще изпълнява ролята на играещ помощник-треньор, като се очаква да получи игрови минути през второто полувреме.

Левски проведе почти цялата си подготовка в Кипър. В страната на Афродита сините записаха 2 победи, 2 загуби и 1 равенство. В най-престижната си контрола, момчетата на Елин Топузаков тотално надиграха Партизан, но пропуснаха победата и завършиха 1:1.

Най-интересното около състава на Левски е смяната на схемата на игра. Елин Топузаков наложи позабравеното в България 3-5-2, с което сините ще стартират първенството. Левски показа добра игра в защита и бързи атаки чрез Франсис Нар и Бабатунде Адениджи. Централния защитник Александър Александров е под въпрос за мача с Пирин, тъй като е с лека травма. Джереми де Нойер пък пропуска мача в Благоевград заради наказание. В негово отсъствие в средата на терена ще се разчита на Роман Прохазка и Георги Костадинов. В предни позиции твърд титуляр е Бабатунде Адениджи, а за негов партньор ще се избира между Антонио Аниете и привлечения през зимата от Верея – Амаду Сукуна.

Левски на няколко пъти загатна, че няма да се откаже да се бори за титлата. Сините показаха добри игри в контролите и пристигат със самочувствие в Благоевград. Пирин е колеблив през този сезон, а липсата на сериозна селекция означава, че едва ли ще видим промен отбор. Левски е безспорния фаворит в тази среща и едва ли ще пропусне да се поздрави с трите точки в гонитбата на лидера Лудогорец.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Левски@ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации