7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Пасош де Ферейра – Витория Сетубал

17-тия кръг в португалската Примейра лига завършва с двубоя между отборите на Пасош де Ферейра – Витория Сетубал. И двата тима са съседи във временното класиране, като домакините са пети с актив от 25 точки, а Витория Сетубал заемат 9-то място с актив от 22 точки.

Пасош де Ферейра влизат в този кръг след серия от четири мача без загуба, докато гостуващия Сетубал се препъна в последния кръг срещу лидера Спортинг, загубвайки с 6-0. През изминалия сезон на шампионата Пасош де Ферейра надиграха тук Витория с 4-1, а втория мач между двата отбора не излъчи победител.

Като цяло Пасош де Ферейра се представя отлично през настоящия сезон. Не успяха да продължат в турнира за Купата на Португалия и бяха отстранени наскоро, но целта им да останат в Топ 5 на лигата засега се оправдава.

Последното поражение на домакините дойде от Порто, но е далеч по приемливо от това на Витория. След него отбора записа две победи и две равенства, като трябва да отбележим, че и двете им победи бяха срещу твърде непретенциозни съперници.

[maxbutton id=“9″]

Старши треньора Сантос няма особени проблеми при избора на състава, като единствения проблемен остава халфа Минхока.

Витория Сетубал също отстъпи от турнира за Купата на Португалия. Продължават битката си в Примейра лигата на Португалия, но едва ли ще стигнат до по-далеч от това да продължат участието си и в следващия сезон на надпреварата.

Последния кръг регистрираха тежко поражение от Спортинг с 6-0, с което продължават лошото представяне у дома. Отбора имат само една победа на свой терен, като голяма част от точките им идват предимно при гостуванията.

Старши треньора Македо се опитва да прави различни промени в състава, но тактиката му така и не проработва добре. За предстоящото гостуване нямат сериозни проблеми, като дори в игра се очаква да се завърнат няколко титулярни играчи.

Макар Витория Сетубал да демонстрират добра игра при гостуванията си, днес срещу Пасош де Ферейра определено ще имат проблеми, особено след като самочувствието им бе сериозно наранено от Спортинг.

Прогноза Пасош де Ферейра – Витория Сетубал: 1 @ 1,85 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации