19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

 Спартак Москва – Амкар Перм, (20 ноември 2016), Премиер лига

Спартак Москва посреща Амкар Перм в среща от 14 –ия кръг на руската Премиер лига. Двубоят на стадион „Откритие Арена” в Москва е с начален час 16:00 в неделя /20 ноември 2016г/. Съперниците се представят доста стабилно от началото на кампанията и неслучайно спартаковци са еднолични лидери, а гостите се намират на 6 – то място с амбиции за място в Европа. Домакините спечелиха и двата директни сблъсъка през миналия сезон, като и сега са считани за фаворитите в този двубой. Коефициентът за техен успех е 1,60, равенството се определя на 3,50, а победа за гостите се оценява на 5,50.

Както казахме Спартак Москва е еднолично начело в класирането на Примиер лигата с актив от 31 точки, дошли след 10 победи, едно равенство и две поражения при голова разлика 22 – 8. Спартаковци навлязоха в много силна форма и записаха четири поредни победи в шампионата на Русия, в тях тима допусна само едно попадение. Пред своята публика Спартак Москва играе доста стабилно и записа шест победи и само една загуба, която бе плод на голям късмет от страна на състава на ФК Уфа. Съдейки по тези показатели няма как да приемем, че домакините ще изпуснат победата в този двубой, а трите точки ще затвърдят силното им представяне през последния месец. Българският национал Ивелин Попов е наказан и ще остане извън групата за този двубой, а освен него ще отсъстват и контузените остриета Зе Луис, Куинси Промес и защитника Салваторе Бокети.

Амкар Перм показа силни игри от началото на сезона в Русия и неслучайно се утвърди като тим срещу когото се играе доста трудно. Тимът заема 6 – то място с актив от 21 точки и е в преследване на местата класиращи се за европейските турнири. За досегашните 13 кръга Амкар Перм записа пет победи, шест равенства и само две поражения при голова разлика 11 – 8. Именно играта в защита се явява най – сериозното оръжие в тяхната игра и ако изключим равенството 2:2 срещу ЦСКА Москва в последния кръг, в предишните шест срещи тима допусна само 3 гола във вратата си. Опитният наставник Гаджи Гаджиев обаче ще има доста проблеми за разрешаване преди визитата в Москва. Извън неговите сметки поради различни травми ще останат защитника Александър Миликович,  нападателя Дарко Бодул и халфа Михаил Костюков. Освен тях с наказания са полузащитниците Януш Гол и  Фегор Огуде.

Прогноза Спартак Москва – Амкар Перм : 1 @ 1,60 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации