7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Спартак Москва ще спечели градското дерби срещу Локомотив Москва

В среща от 6 – ия кръг на руската Премиер Лига московските Спартак и Локомотив се изправят един срещу друг.  Двата съперника се намират в доста различни позиции преди този двубой, но и двата отбора ще се стремят да се представят силно в това градско дерби. Срещата е с начален час 16:30ч. в неделя 11 септември 2016. Символичните домакини са едноличен лидер във временното подреждане, докато състава на „железничарите“ се лута в средата на таблицата и все още търси най – силното си представяне. Коефициентите предлагани от водещите букмейкъри за залог на този мач са доста високи и се изразяват в победа на Спартак Москва на 2,15, равенството е 3,20, а успех за Локомотив Москва  е 3,50.

Спартак Москва тръгна много силно през новия сезон и неслучайно тима е едноличен лидер в таблицата с актив от 13 точки, дошли след четири победи и едно равенство при голова разлика 10:1. Играта на отбора се подобрява с всеки изминал мач, като това се видя най – добре в последните две победи над на съставите на ФК Краснодар и Анжи Махачкала спечелени с по 2:0. Формата на Спартак Москва у дома също е поразителна – три мача и три победи без допуснат гол. Офанзивните играчи на тима Куинси Промес, Зе Луис и българския национал Ивелин Попов сътвориха страхотен тандем в предни позиции, като само тримата осигуриха половината от головете на тима си до момента. Проблемите пред италианският наставник на тима Масимо Карера са свързани с наказанията на бранителя Андрей Ешченко и халфа  Фернандо, като и двамата са неизменни титуляри от началото на кампанията.

Локомотив Москва е доста колеблив от началото на сезона и преди това градско дерби се намира на незавидното 8 – мо място в класирането със събрани 7 точки, дошли след само една победа и цели четири равенства при голова разлика 5:4 и макар все още да нямат загуба столичните „железничари“ не показват нужното ниво. Локомотив Москва спечели първата си и единствена победа в миналия кръг, когато беше надигран ФК Краснодар с 2:1 като гост. Наставникът на тима Юрий Сьомин ще заложи на същата единайсеторка, която игра в този мач, като единствения с контузия в техния лагер е халфа Дмитрий Тарасов. Като най – силните играчи на тима Есекиел Хенти и Александър Семедов ще са на линия и именно върху тях ще падне най – голямата отговорност в този двубой.

Спартак Москва спечели срещу Локомотив Москва преди около пет месеца, като по този начин прекъсна поредица от седем срещи без успех над „железничарите“. Сега отново Спартак са сочени за фаворит, а добра алтернатива за залог в този мач е и прогноза за под 2,5 гола – като пет от последните седем директни срещи завършиха под 2,5 гола.

Прогноза Спартак Москва – Локомотив Москва: Спартак Москва @ 2,15 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации