8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Фин Харпс – Шамрок Роувърс, прогноза (16 юни 2017)

Фин Харпс – Шамрок Роувърс
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 16 юни 2017 г., 22:00 чаас
Стадион: „Фин Парк“

След като регистрира пет последователни неуспеха в шампионата, Фин Харпс за първи път през сезона успяха да демонстрират майсторство у дома, изразявайки се в две поредни победи с 3-1 над Сейнт Патрик и 3-2 над Лимерик. В изминалия кръг не загубиха визитата си на Слиго Роувърс, с което серията им без загуба е вече три мача.

Преди началото на този кръг Фин Харпс заемат 8-ма позиция, но все още са твърде близо до зоната на изпадащите. С оглед увереността им у дома, момчетата на Оли Хорган трябва да се концентрират над срещите си на собствен терен и да се стремят да печелят максимума, тъй като се видя, че като гости дори не успяха да се разпишат във вратата на намиращият се под тях в таблицата Слиго Роувърс.

Междувременно Шамрок Роувърс изпуснаха ценни точки в последният кръг, след като не успяха да победят у дома 11-тия Сейнт Патрик. Така отбора остана на пета позиция, но всъщност са много близко до второ и трето място, което реално е амбицията им за сезона.

Проблемите далеч от дома обаче следват неизменно селекцията на Стивън Брадли. Шамрок изглежда напълно различен отбор и е изключително уязвим извън Тала стейдиъм, като за справка загубиха в две от последните си три гостувания, допускайки най-малко три гола в три от последните си четири мача навън.

Един срещу друг Шамрок доминира в победите над Фин Харпс. Харпс загубиха в три от последните си четири мача срещу този съперник, включително и срещата през март месец тази година. Мачовете по-между им не страдат от липса на голове, което е и най-добрата опция за залог!

Прогноза: Над 1,5 гола @ виж коефициента в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации