10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА – Дунав Прогноза

ЦСКА ще продължи победния ход и при домакинството срещу Дунав

Какво начало за червените през тази кампания! Толкова различни бяха мненията на фенове и специалисти, но ето, че Ел Маестро ни показа колко са важни резултатите в днешно време. Без да изпъква, ЦСКА си спечели досегашните двубои, с изключение на гостуването в Рига. Сега им предстои наглед лесна задача срещу Дунав Русе, а победата за червените е оценена с коефициент 1,20* в efbet.

Напълно нормални са подобни ставки. Дори и най-върлите критици на отбора от “Българска армия” не се съмняват в крайната победа за столичния гранд. Въпросът, който ни вълнува повече, е с каква разлика ще дойде тя.

Както вече стана дума, ЦСКА не търси убедителни резултати под ръководството на Нестор Ел Маестро, което ни поставя под дилема за избор на хендикап. От друга страна, обаче, “червените” завоюваха три поредни победи на свой терен, без да допуснат попадение.

Дунав изигра две силни полувремена от началото на сезона. Това бяха първите части при гостуването на Витоша и домакинството на Ботев Враца. Дали, поради умора или опит за запазване на аванса, Дунав се прибира в своята половина и започва да играе на по-бавни обороти. Тази тактика не сработи при предишната визита в близост до столицата, но Малин Орачев е принуден отново да я използва. Този път тя ще влезе в действие от самото начало на двубоя. Дунав ще се прибере дълбоко около своето наказателно поле и ще разчита на бързи контраатаки, с които да изненада защитата на “червените”.

При добро стечение на обстоятелствата и ранен гол за ЦСКА, мачът ще стане отворен и вероятно попадения няма да липсват. Ще потърсим именно такава развръзка и ще заложим на успех с два или повече гола за софийския тим. ЦСКА София има силите, качествата и възможностите да го постигне, дали обаче ще стане факт, ще разберем към 22:30 тази вечер.

Прогноза: ЦСКА (-2 Хендикап) @ 2.75 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 08:59 ч. на 05.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации