7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид, прогноза Суперкупа на Европа

Реал Мадрид загубиха Кристиано Роналод, но с футболисти като Гарет Бейл, Лука Модрич, Иско, Тони Крос, Серхио Рамос и Тибо Куртоа в техните редици, всеки един отбор трябва да подходи много внимателно, защото този състав може да победи всеки един тим в Света!

В далечна Естония един срещу друг излизат отборите на Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Това ни очаква в сблъсъка за Суперкупата на Европа, в която традиционно участват носителя на Шампионска лига и първенецът в другия клубен турнир  Лига Европа. Мачът ще се проведе в сряда, 15 август от 22:00 ч. на “Ле Кок Арена” в Талин.

43-тото издание на Суперкупата изглежда обещаващо. Реал Мадрид добре знае цената на този престижен трофей, като може да се похвали с четири суперкупи, като последните две бяха спечелени през 2016 и 2017 година. Атлетико също е успявал да вдигне трофея на два пъти. Това се случи неотдавна – в началото на сезоните 2010/2011 и 2012/2013, когато бяха надиграни съответно Интер и Челси. Никога досега Атлетико не е губил финал за Суперкупата на Европа, което вдъхва увереност сред феновете на дюшекчиите.

Привържениците на “белия балет” преминаха през най-различни емоции в последните месеци. След екстаза, който преживяха в края на месец май, ги застигна лошата новина, свързана с напускането на Кристиано Роналдо. Част от феновете, обаче, приеха позитивно трансфера на португалеца в Италия, тъй като той се изчерпа с бялата фланелка и е време да се намерят негови достойни заместници. Реал все още действа на трансферния пазар, като до този момент си осигури услугите на 19-годишният Винисиус Жуниор от Фламенго, Тибо Куртоа от Челси, Алваро Одриасола от Реал Сосиедад и още няколко футболисти, които едва ли ще попаднат сред титулярите на новия наставник Хулиен Лопетеги.

Дюшекчиите също не бяха скромни през лятото, като може да отчетем както входящи, така и редица изходящи трансфери. Атлетико бе напуснат от Кевин Гамейро, Фернандо Торес, Габи и Симе Върсалко, а на тяхно място бяха привлечени никак не лоши заместници. Към “червено-белите” се присъединиха Тома Лемар, Родри, Никола Калинич, Сантиаго Ариас, Джони Кастро, които имат нужните качества, за да придадат острота в нападение. Именно тя липсваше през изминалия сезон, но промените, направени от Диего Симеоне през лятото, следва да дадат своя резултат.

Дали това ще стане още в първия официален двубой, няма как да знаем. Мачът за Суперкупата на Европа е труден за прогнозиране и най-вече, ако се целим в крайния изход. Най-правилният залог за този двубой е да се търси по-ниска линия на головете. Двата отбора ще действат предпазливо, като основната задача ще бъде запазване на суха мрежа. В атака ще бъдат по-обрани, без ненужни индивидуални рейдове. Нищо чудно следващият носител на трофея да бъде определен след продължения или дузпи.

Инфо за пряко предаване на мача Реал Мадрид – Атлетико Мадрид Betfair ТВ Програма

Предвид големия залог на този двубой, betfair е изготвил оферта, която да отсее притесненията на залагащите преди началото на срещата. Букмейкърът предлага увеличен коефициент 30,00 за попадение в редовното време.

Прогноза: Под 2,5 гола
Bet365 предлага: 1.70 коеф.* + БОНУС
Вземи до 100 лв бонус от bet365!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 12:00 ч. на 14.08.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации