6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

ХЪРВАТСКА – ИСЛАНДИЯ, КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО, СЪБОТА 12 НОЕМВРИ

В среща от квалификационна група I за класиране на световните финали тима на Хърватска посреща състава на Исландия. Двубоят е с начален час 19:00 на 12 ноември 2016г. събота. Двата отбора са едноличните лидери в тази група с актив от по 7 точки, като хърватите са първи заради по – добрата си голова разлика. На третата позиция тук се намира отбора на Украйна с 5 спечелени точки, на четвъртото място е турция с 2 пункта, на пето място е Финландия с 1 точка, като толкова има и шестият Косово.

Съперниците в този мач са изиграли общо четири официални срещи помежду си до този момент. Като предимството е на страната на хърватите, които имат три победи и едно равенство. И преди този двубой домакините са определяни за фаворита с коефициент за тяхна победа от 1,40, равенството е 4,33, а варианта Исландия да грабне победата е равнявана на 8,50.

Хърватска стартира тези квалификации доста разочароващо с домакинско равенство 1:1 срещу Турция. След това обаче дойдоха победите навън с 6:0 над Косово и над Финландия с 1:0. Нов успех в събота вечер ще затвърди позицията на абсолютният фаворит в тази квалификационна група за тима Хърватска и те едва ли ще изпуснат тази възможност.

Домакините са повече от убедителни пред своите фенове като нямат загуба у дома повече от три години. Като от тогава насам записаха 14 поредни мача без загуба, спечелвайки 12 от тях. Гаранцията за за техен успех още повече се допълва от присъствието на играчи като Марио Манджукич, Лука Модрич, Матео Ковачич и Иван Ракитич.

Исландия също като своя опонент стартира с равенство 1:1 в първия кръг при гостуването си на Украйна. А в следващите два кръга последваха две поредни домакински победи над Финландия с 3:2 и над Турция с 2:0. Исландците играят на контраатаки и ще търсят празните пространства и грешки от страна на съперника. Така че едно равенство определено влиза в техните планове за този сблъсък. Тимът обаче е доста колеблив далеч от дома и трудно може да приемем, че исландците ще вземат нещо този мач.

ПРОГНОЗА : ХЪРВАТСКА – ИСЛАНДИЯ: ХЪРВАТСКА @ 1,40 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации