РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Sportingbet  – един от най-големите сайтове за онлайн залози на спортни събития е от малкото букмейкъри, които макар и без лиценз за територията на Република България продължават да предлагат услугите си за жители на нашата страна.

Най-добрата им оферта е първоначален 100лв. бонус за нови клиенти, които ще разгледаме и представим в тази статия:

Офертата от 100 лева бонус е налична само за нови играчи в Sportingbet. За да получите този бонус първо трябва да си отворите нова сметка в букмейкъра като натиснете на бутона:

OТВОРИ СМЕТКА В SPORTINGBET

След като направите Вашата регистрация е много важно още на същия ден да депозирате средства към игралната си сметка. Бонуса, за които ще се класирате е равен на 50% от сумата на първия Ви депозит до 100 лева направен в един и същи ден.

За да се възползвате от максималния размер на бонуса – 100 лева, е необходимо да депозирате по сметката си 200 лева. След като осъществите депозит трябва да направите поне три залога от по 200 лева на спортно събитие, като при единичен залог коефициента не може да е по-малък от 1.50, а при комбинация от срещи всяка една селекция следва да е с коефициент равен или по-голям от 1,50.

Изпълните ли горното условие, вие ще получите 100 лева по сметката си най-много до два дена след последния залог. Не забравяйте, че трябва да направите залози само на спортни събития, както и че ако депозирате чрез Скрил, Neteller или Ukash не се класирате за бонус. Сумата на бонуса ще видите автоматично по баланса на вашата сметка.

Веднъж получен бонуса, преди да се пристъпи към теглене трябва да извършите залози на бонуса поне пет пъти, като отново важи горното правило за минимален коефициент.

Не на последно място обърнете внимание, че имате точно седем дена за да изпълните горните условия, а при получен бонус срока за неговото отиграване е до 30 дена, като след това се губи.

Съветваме Ви, ако проявявате интерес към офертата на Sportingbet да откривате сметката си през уикенда, за да можете да имате на разположение много срещи за избор с коефициенти от порядъка на 1.50, които в много от случайте излизат без проблем и ще са Ви от полза за усвояване на бонуса.

Sportingbet следи изкъсо за неблагоразумно използване на бонуса, и не се позволява повече от един бонус за един клиент, така наречената политика „само една сметка на клиент“. С други думи ако злоупотребявате и използвате един и същ компютър за няколко бонуса, сметка на роднина и т.н. могат да ви дисквалифицират.

Sportingbet и ние призоваваме всички, които залагат и играят хазарт, да го правят само и единствено с развлекателна цел.